Ajajaj sa dansken. Capital är här från AIAIAI!

Danska hörlursmärket AIAIAI har nu äntligen släppt den nya modellen Capital. Och hör och häpna den finns hos Headler från och med nu!

Vi skrev tidigare om deras DJ-lur här:

Deras nya AIAIAI TMA-1 DJ Headphone är inte gjorda för att passa den vanliga hörlursanvändaren som sitter på tunnelbanan eller på jobbet, om du inte råkar ha ovanligt högljudd arbetsmiljö. De är helt anpassade för DJ’s och är gjorda för att vara ultimat i en sal med 4000 dansande människor och hög musik runtomkring.

Men… nu introduceras nya modellen AIAIAI Capital som är mer anpassad för ”vanligt” folk, smidigare att ha med sig på bussen och på stan. Hörluren består av ett starkt, hållbart och flexibelt nylonmaterial, vilket ger full flexibilitet och passar utmärkt för dig som älskar alla sorters ljud. De har en vikbar utformning och erbjuder en unik design och utmärkt ljudkvalitet.

Förstärkta glasfiberhöljen skyddar 40 mm titanelement och en sladdmonterad fjärrkontroll och mikrofon ger dig möjlighet att hantera din musik och ringa med din smartphone. Lätt gummibrygga för bekväm passform och testade för motstånd mot regn och damm. Capital-hörlurarna har testats för att motstå regn, snö, hagel och damm.

Du hittar de nya lurarna från AIAIAI här och finns i fyra färger: Midnight Black, Desert Green, Alpine White och Concrete Grey.

Det här inlägget postades i Hörlurar, Lurlove och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>