Headler goes Wrapp

Från och med idag kan vi stoltsera med att våra presentkort även finns i Wrapp, ett av de mest lovande tillskotten av startups i Stockholm. Ladda ned deras app (rimmar på Wrapp, visst är det skojsigt?) eller gå in på Wrapp.com och börja ge Headlerpresentkort till varandra. En del presentkort är dessutom gratis, så det kostar inget att prova att vara lite givmild såhär i kärleksfyllda juletider!

Vi är lite extra stolta över detta inte bara för att Wrapp är grymt coolt, att teamet bakom är helt fantastiskt duktiga människor, att de har megagrymma investerare eller för att de har världens trevligaste Burny Shawrk – utan även för att vi är en av de första ehandlarna att lansera. De lanserade nämligen stöd för ehandel så sent som idag och vi var först ut tillsammans med några andra grymma aktörer.

Så vad är det coola med Wrapp? De gör det helt enkelt möjligt att skicka och ta emot presentkort via sin smartphone, alltihop ihopkopplat via Facebook. Med några klick har man gett ett presentkort till någon av ens Facebookvänner – och om någon annan kompis då vill haka på och ge lite mer pengar till presentkortet så är det supersimpelt. Collaborative gift cards, eller vad man nu ska kalla det. Supersmidigt, supertrevligt och superduperbra. Eller som de själva formulerar det – ”Smiles and Likes Guaranteed”.

Gör någon glad i jul. Ge ett Headlerpresentkort via Wrapp!

Det här inlägget postades i Headler.se, Kampanjer, Presenttips och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>