Monster Beats By Dr. Dre! (!!!)

Idag är en bra dag, för idag har vi börjat sälja Beats By Dr. Dre från det legendariska högtalarkabelmärket Monster Cable! En efterlängtad nyhet både för oss och de många personer som gett oss feedback på att vi borde sälja dessa. Ett utdrag från ett av många exempel:

”Tänkte bara tipsa om att om ni verkligen vill ses som en respektabel återförsäljare av lurar bör ni ta in dr.dre’s studio-lurar på lager. Jag lånade dom av en vän under en tid och de är det absolut bästa om hänt mina öron. Dom lurarna var och är helt sinnessjukt bra. – Axel”

De flesta Beats By Dr. Dre-lurarna är högkvalitativa premiumlurar för den ljud- och designkräsna lyssnaren, som inte sällan är studiomusiker eller DJ. Många uppskattar dock Beats By Dr. Dre-lurarna, även ”vanliga” lyssnare om man får säga så, för deras genomtänkta design, överlägsna ljud och smarta passform. Vill du ha en liten inblick i hur de ser ut, vad som ingår och varför de är så bra? Emil Janssons top-notch unboxing av Beats By Dr. Dre Solo HD är då ett hett tips!

Kolla in vårt Beats By Dr. Dre sortiment här! (som såklart kommer fyllas på allteftersom)

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Monster Beats By Dr. Dre! (!!!)

  1. Pingback: Tweets that mention Monster Beats By Dr. Dre! (!!!) | Headler.se – The Blog -- Topsy.com

  2. Pingback: Hurra förbövelen, Headler fyller ju 1 år idag! | Headler.se – The Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>