Nu kan vi trycka på hörlurar

Sedan en tid tillbaka har vi haft några testomgångar med tryck på hörlurar. Ett par mindre och ett par riktigt stora ordrar med främst logotyper som fungerat riktigt bra. Så, från och med nu kan ni alla maila oss på support@headler.se så ger vi prisförslag (och bildexempel).

Självfallet fungerar det bäst på enfärgade hörlurar men vi har även fler förslag och modeller, i dyrare och billigare prisklasser. Vid större ordrar (t.ex. om ni beställer ett gäng hörlurar med er logotyp tryckt till era anställda i julklapp) ordnar vi kraftigt rabatterat pris (inte minst så ni håller er inom ramarna för hur dyr en julklapp till de anställda får vara, i år ca 450 kr inkl moms).

Så, passa på! Tryck er logotyp eller valfritt enklare motiv på ett par hörlurar till era anställda som julklapp, eller till fotbollslaget eller dig själv.

Maila support@headler.se så hjälper vi er.

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar, Presenttips och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Nu kan vi trycka på hörlurar

  1. Joel Falck skriver:

    Coolt, nu blir Headler ännu mer det solklara valet för hörlurar!

  2. T skriver:

    Man har ju mailat nu, hade bara varit liite bra om ni svarade fort då man har kind off bråttom :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>