The Golden Age of Urbanears Plattan Plus

Urbanears har verkligen varit både Headlers och hela hörlurssveriges älskling senaste året. Försäljningssuccé, nya modeller och äckligt bra gillande av marknaden (dvs oss hörlursälskare). Välförtjänt har Urbanears blivit ett älskat och oerhört populärt hörlursmärke på oerhört kort tid. Och vi gillar’t. Mycket.

En av Headlers populäraste modeller är Urbanears Plattan, vilket gör att vi är väldigt glada för att presentera en Rolls-Royce-version av Plattan. Plattan Plus! Urbanears Plattan Plus är samma heta lur som vanliga Plattan men aningens upphottad. Bättre ljud, bättre remote och mic med fler funktioner (höja sänka ljudet, t.ex.) samt Apple-certifierad vilket gör att den fungerar perfekt som headset för iPhone/iPod/iPad inkl alla kortkommandon som finns i Apples egna inearlurar. En liiite grymmare variant av Urbanears Plattan helt enkelt, ett stort PLUS featuremässigt.

5 av 5 Plus! (hade Sverker på Plus sagt om det inte vore för den lilla petitessen att han inte längre är programledare).

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>