Köp hörlurar till företaget

Men se där! Så kom vintern och alla företag skulle börja fundera på julklappar till sina anställda och köper HÖRLURAR såklart! Röda, gröna, svarta, vita och en del med företagets logotyp på. Supersmidigt! På högra bilden är lådor FYLLDA med hörlurar vi ska leverera till företag i dagarna.

Headlers grundare Eric tycker det här är jättekul och packar hörlursklappar hela dagarna. Ni ser ju hur glad han blir av alla hörlursbeställningar av FÖRETAG! Så gör Eric glad och beställ redan ida’!

Ja, det blir faktiskt roligare julfest med jobbet om alla fått hörlurar i julklapp! Det kan jag intyga. Jag har fått det VARJE ÅR nu i fyra år i rad och det är lika skoj varje gång! P.S. får jag gissa tror jag att vi får träningshörlurar i julklapp i år, men man vet aldrig med tomten! D.S.

Inte nog med att vi säljer en massa hörlurar till företag, vi var även på IFA-mässan i Berlin nu i höstas (den vänstra bilden på Eric däruppe!) där Happy Plugs visade upp sina allra nyaste hörlursmodeller och färger. Bland annat de här! Happy Plugs Camouflage och Happy Plugs Leopard. Supersnygga, supercoola och suuuuuuuperperfekta som julklapp. Bara o shoppa!

Ha en fortsatt fin hörlursvecka önskar Anton på Headler!

Det här inlägget postades i Hörlurar, Presenttips och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>