Topp 5 coolaste julklapparna 2014

Nu är det hög tid att köpa julklappar till dina nära och kära! Vi på Headler är såklart julklappsjägarnas bästa vän och har tagit tillfället i akt att tipsa om vilka presenter vi tycker är DE 5 COOLASTE JULKLAPPARNA 2014! Happy shopping!

1. TURTLES-HÖRLURAR, för endast 299kr

Vad är väl julen utan lite Turtles-frenezi? Senaste veckans storsäljare är inget mindre ändessa fantastiska Turtles-hörlurar, något som gör oss SÅ glada. Det bästa av allt? Nu har vi även fyllt på lagret med lite in-ear turtles-hörlurar och ett par sköldpaddsskal á la Turtles… Lätt årets coolaste julklapp!

2. JÅJK WINTER, för endast 347 kr

Ska du till fjällen i vinter? Då är dessa vintriga hörlurar ett måste! Stickad i klassiskt ullgarn med mjuk och skön fuskpäls mot öronen. Helt enkelt de PERFEKTA hörlurarna för den frusne. Finns både i gråttvitt och svart!

3. HAPPY PLUGS CAMOUFLAGE, för endast 245kr

Vad kan väl passa bättre till den som gillar att jaga, är militär eller är en riktig skogsmulle?Dessa camouflage-hörlurar har gått åt som smör i solsken senaste tiden och vi förstår helt klart varför. En självklarhet på vår coolast-lista liksom som julklapp till alla skogsmullar därute.

4. HAPPY PLUGS EARBUD 18 CARAT GOLD, för endast 94990kr

Något för den rika, en krösus eller Joakim Von Anka! Vad är väl ett par camouflage-hörlurar när du kan få de i 18 carat gold? Vill man vara lite sneaky och ha fejkguld går det såklart bra att köpa samma sorts hörlurar fast utan de där caratena för endast 245kr istället- Happy Plugs Gold. Vår försäljningsstatistik tyder på att de flesta väljer de för 245kr i högre grad av någon konstig anledning…

5. Barnhörlurar Kazzo Pingvin, för endast 229kr

Såhär i julhandeln är en av våra populäraste kategorier hörlurar för barn vilket gjort att vi försökt leta under varje sten efter trevliga barnhörlurar. Och vi måste ju säga det att vi gillar de tillverkare som gör det lite roligare.. Turtles, eller varför inte Pingvin-style? Dessa coola pingvinlurar har maxvolymkontroll så att barnet ej kan utsättas för högre ljud än 85db och dessutom är de riktigt coola, som ni ser.

Välkommen att shoppa de coolaste julklapparna 2014 på Headler.se!

P.S. Sno gärna våra topp 10 bästa rim på hörlurar till din lurklappspresent! D.S.

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar, Presenttips och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>