Back to old-school

Gammalt är det nya. Det är kanske svårt att undgå vår förkärlek för retro, vintage och gammalt. Så vi tänkte, varför inte pusha lite mer för det här med att vara old-school? Det är det hippaste hippa! Gammal är ändå äldst, som det brukar heta. Och även om vi inte säljer gamla hörlurar, så ser de ÅTMINSTONE UT som om de vore gamla. Retro, ni vet. Vintage osv. Nu har vi dessutom adderat ett par väldigt gamla hörlurar (ja alltså… de är ju nya. Ni fattar.) vid namn SUPERLUX. Sjukt gamla och fina.

>> Kolla in alla gamla (ja… ni fattar) Superlux här, 299 kr st!

På tok för unga. På tal om gammalt! Ni kommer kanske ihåg Jimi Hendrix, The Rolling Stones och Janis Joplin? Nej, trodde väl inte det. På tok för unga. I alla fall, de använde såna där coola förstärkare när de spelade. Såhär i efterhand, när de blivit gamla, riktigt snygga. Och det bästa? Det finns en himla massa hörlurar som tagit inspiration av detta! De två äldsta, ja eller alltså… ja ni fattar, är Vain och Marshall. Deras gamla hörlurar (ja eller alltså, de är ju nya… ja ni fattar) är förbaskat bra och snygga. Precis som på den gamla goda tiden.

>> Här hittar du alla gamla Vain-hörlurar
>> Här hittar du alla gamla Marshall-hörlurar

Gammal är äldst. Den hörlursmodell som funnits allra längst av de vi säljer är Koss Porta Pro. De började säljas redan 1984 och har sedan dess varit en av världens mest populära konsumentelektronikprodukter. Och vilka är väl vi att inte hylla det? Koss Porta Pro är, och förblir, en av världens bästa hörlursmodeller. Nu uppdaterade med mic för att passa framtidens (hmm) hörlursanvändare, med smartphones snarare än LP-spelare (ja!). Gammal är äldst, men ibland också bäst. Så är fallet med Koss Porta Pro.

>> Koss iPorta Pro, 489 kr!

Det här inlägget postades i Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>