Billiga hörlurar (men bra!)

I förra veckan lanserade vi möjligheten att sortera efter pris på Headler. Testa t.ex. att gå in på in-ear hörlurar och klicka på ”Sortera efter: pris” så ser du direkt hur det fungerar. Och redan ser vi att detta är oerhört populärt, pris är viktigt.

Därför tänkte vi passa på att göra en liten ”best of”-lista av bra, billiga hörlurar. Våra tips och favoriter som är billiga. Enjoy!

Happy Plugs (in-ear hörlurar)
Happy Plugs är våra mest sålda hörlurar just nu och är delvis det för att de är så billiga. Den enklare modellen (som är ganska lik de originalhörlurar som följer med till iPhone) kallas Happy Plugs Earbuds och kostar endast 199kr. Som hittat! Alldeles nyligen har de dock även lanserat riktiga in-ear, som täpper till ljudet bättre och som har högre kvalitet. Dessa kostar 299kr, vilket är ett oerhört bra pris för dessa superpopulära in-ear. Kolla in Happy Plugs In-ear (299kr) eller Happy Plugs Earbuds (199kr) helt enkelt!’

Coloud Colors (in-ear hörlurar)
Coloud är ett av de märken som är mest på frammarsch nu, vilket även märks i försäljningsstatistiken. Med all rätt, eftersom Coloud är väldigt bra hörlurar. Coloud Colors är deras in-earmodell som passar såväl springtoken som tågåkarn. 190kr är dessutom ett fantastiskt bra pris. Finns just nu i lila, rosa & rött.

Coloud Knock (on-ear hörlurar)
En av Colouds nya modeller heter Knock och finns i en rad olika färger (lila, grön, orange mfl). Med endast 299 är dessa svårslagna, både kvalitetsmässigt och ljudmässigt för det priset.

Koss Porta Pro (on-ear hörlurar)
Dessa klassiker fungerar än. Och dessutom är de numera såpass prisdumpade, att de blir riktigt billiga! För 379kr kan du köpa Koss Korta Pro och göra som miljontals andra gjort sedan 80-talet – lyssna på musik i riktigt bra on-ear hörlurar. Rekommenderas starkt!

Sennheiser HD202 II (over-ear hörlurar)
Dessa är helt nya i sortimentet och kommer bli väldigt populära, tror vi. De är enkla, vanliga, over-ear hörlurar från Sennheiser. Men väldigt bra sådana. Och till sånt pris! Endast 429 kr. Ett bra, billigt val för riktiga over-ear.

Skullcandy Hesh Rasta (over-ear hörlurar)
Det finns inte jättemånga over-ear hörlurar runt 500kr, vilket gör det lite svårare än i de andra kategorierna ovan. Skullcandy Hesh Rasta kostar strax över 500-lappen (549kr) och är ett bra billigt val av hörlurar, dessutom ganska coola. Skullcandy levererar som vanligt!

Som sagt, nu finns även funktionen ”sortera efter pris” på headler.se. Så välkommen in att beställa! :)

Det här inlägget postades i Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>