Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Jag (dvs Anton) är i Almedalen och gör massa roliga saker med härliga människor. Dels är jag med i God Morgon Almedalen varje morgon, dels anordnar jag TEDxAlmedalen, dels är jag med i lite paneldebatter och annat. Mediapilot lottar dessutom ut hörlurar från Headler varje dag i deras tält. Hursomhaver.

Vi på Headler (liksom alla andra människor) har ju drivkrafterna fame, sex & money och det är ju typ därför jag är i Almedalen (hur det går med de två sistnämnda ska vi låta vara osagt). Det där med kändiskåtheten går det dock bra med. Hur coolt är det inte att få Sveriges numbero 1 internetprofil att dissa mig i ett videoklipp? När folk börjar dissa en för att man synts (eller pratat?) för mycket, då vet man att man har lyckats.

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Det här inlägget postades i Events och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>