Headler lanserar unik betygsskala i anti- stim- vänlighet

PRESSMEDDELANDE: En av de ALLRA VIKTIGASTE FUNKTIONERNA med hörlurar är för många att de avskärmar för ljud från omgivningen. Må det vara för att slippa tanterna på tunnelbanan, barnskriken på flyget, förseningsrapporteringarna på SJ-tågen, chefens diktatorröst eller mammas ihärdiga tjatande om städande. Hörlurarna blir ett oerhört effektivt verktyg för att avskärma sig från omgivningens ihärdiga försök att störa lyssnandet på den episka playlisten.

Som ett välljudande initiativ i att hjälpa våra hörlursälskande kunder och vänner, har vi därför beslutat införa en världsunik betyggskala i anti-stim-vänlighet: Soundaround. Soundaround är en skala mellan 0-5, där noll innebär att de inte släpper in NÅGOT ljud nästan över huvud taget och fem således läcker som ett såll.

Vi är MYCKET stolta över denna världsunika lansering av Soundaround och hoppas ni hjälper oss i betygsättningen av de lurar vi säljer efterhand ni testat de i REAL-LIFE-ADVENTURES. Det är med tillförsikt vi ser en ny standard för betygsättning av HÖGSTA KLASS inledas i hörlursvärlden. Soundaround är från denna dag hörlursvärldens svar på Guide Michelin.

För mer information, kontakta gärna:

Anton Johansson, initiativtagare Soundaround
anton@headler.se
+46 768 99 88 73

Vi på Headler vill även tacka vår samarbetspartner Kenneth Grönwall för grundidé, konceptutveckling och målgruppsanpassning. Utan Kenneth inget Soundaround!

Det här inlägget postades i Headler.se och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>