Headler <3 London

I helgen har jag och Eric varit i London tillsammans med Young Entrepreneurs of Sweden (Yeos) som vi båda är med i. Nätverkat, festat, lyssnat (hehe) och haft det bra med 28 av Sveriges andra duktiga unga entreprenörer. Pretty much awesome, kan man väl säga.

Förutom att peka in i Isabella ”Blondinbella” Löwengrips kamera på suddigaste bilden ever, blivit ”tokinspirerad” ihop med Elaine Berqvist (världens skönaste föreläsare, btw!), hälsat på hos Spotify (tack Martin & Henrik!), Atomico och Bloomberg (schtekiga kontor!), pratat mode med Diana Svensk och Kristin Dedorson, touchskärmsklockor med Mai-Li, lyssnat på norgehistorier av Viktor Nord, Christian Josefsson och David Morin… så har vi även festat med de sköna grabbarna från Wilson Creative, de coola tjejerna från Kavat, inspiratören Johannes Hansen och såklart – tokglada Caroline Kummelstedt. Tyvärr orkar jag inte namedroppa fler av Sveriges coolaste unga entreprenörer (sorry, älskar er ändå!) men måste även nämna (och tacka!) Fredrik Hagenius som anordnade hela grejen.

Anton Johansson

Anton Johansson

Eric Martinsson

Eric Martinsson

Hörlursfritt var det definitivt inte på resan. I lördags när jag och Eric tog några timmar off the record själva så tittade vi in på enorma Apple Store London på Regent Street. Förutom att testa Beats by Dr. Dre-lurar (se bilderna) så hittade vi även dessa snygga Sennheiser/Adidas-lurar som vi blev väldigt sugna på. Rätt grymma, tycker vi! Vi kollade även in möjligheten att starta Headler.com och insåg efter tre dagars tunnelbaneåkande att Bose är det som gäller i London.

På tal om roliga events, fest och hörlurssnack så ska jag (Anton alltså) föreläsa om hur vi startade Headler på Vinterminglet i Stockholm på lördag. Blir skoj! Är du en av de lyckliga som ska dit, missa inte!

Det här inlägget postades i Headler.se och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>