Hörlurar till fotbolls-vm

TV-SOMMAREN ÄR RÄDDAD! Äntligen har fotbolls-VM börjat. Vi var lite rädda där ett tag att vi faktiskt skulle behöva ta oss utomhus i sommar (särskilt eftersom vi köpt träningshörlurar) men nu känns det äntligen bra igen när vi har en ursäkt för att sitta inne. Och typ lyssna på vuvuzuelor i våra hörlurar (eller snarare sambadans?), titta på finfin fotboll i en hel månad och spela tv-spel (med våra nya gaminghörlurar) månaden efter när VM-febern precis lagt sig. Hurra för att sitta inne!

Som de fotbollstokar vi är har vi tagit fram lite hintar (fintar?) om vilka hörlurar ni borde köpa i sommar baserat på favoritlag. Här kommer de, på volley!

Är någon förvånad över att det gått dåligt för England i VM? Nej, trodde väl inte det. Men de behöver verkligen allt stöd de kan få, de där fotbollstokiga i england trots att de inte ens går vidare från gruppspelet (nej, man får faktiskt inte skylla på Italien). Så köp vita eller röda hörlurar och heja på årets hittills största besvikelse! It takes a fool to remain sane.

Hemma-VM, kan det bli större för fotbolls-VMs största nation genom tiderna Brasilien? Och som de spelar också! Det är ju kul faktiskt (även om de lyckades spela oavgjort i andra gruppspelsmatchen, nästintill en skandal!). Ska du heja på Brasilien rekommenderas ett par gula eller gröna. Eller varför inte de mycket passande Urbanista Rio?

Holland krossade regerande mästarna Spanien. Behöver vi säga något mer? Obs! Robbens rumpa är från förra VM. Den kan ha blivit hårigare sedan sist. Vill du heja på ett lag av rumpor, ett land för påtända och ett landslag i orange (vilket är helt ologiskt om du googlar på deras flagga, vilket iförsig det var att de slog Spanien också) borde du såklart ha orangea hörlurar i sommar.

Tyskland fick 4-0 (!!!) mot Portugal. Och det trots att landet är känt för ölfester, ingenjörskonst och en osedvanlig fascination för älgar. Heja med ett par vita, gula eller svarta hörlurar! (helst ihop för annars fattar ingen)

Det här inlägget postades i Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>