JAYS A-JAYS FOUR IPHONE

Fin och efterlängtad nyhet från Jays i sortimentet idag! Jays a-JAYS Four iPhone är deras senaste modell, särskilt anpassad för iPhone. Den är faktiskt t.o.m. godkänd av Apple™ själva.

Som med andra Jays-lurar kan du inte förvänta dig något än det allra bästa och så är även fallet med a-JAYS Four iPhone. Med bra remote inkl höj- och sänkning av ljudet, full kompabilitet med iPhonen (vilket innebär att det till skillnad från många andra mikrofonlösningar på marknaden så kan du med a-JAYS Four iPhone även styra uppspelning av musik, video, inspelning av röstmemon, volymjustering, svars- och adressbokshantering via röststyrning bland mycket annat).

En annan mycket välkommen funktion är de platta kablarna (som även finns på a-JAYS Two) som gör att de inte trasslar sig. Medföljer gör även siliconproppar i olika storlekar vilket gör det lätt att anpassa lurarna till både små och större öron.

Jag testade ett par en stund idag och man kan inte annat än bli imponerad av a-JAYS Four iPhone. Ljud, smidighet och framförallt genomtänkta design i alltifrån kontakt till sladd är fördelar som känns ganska så överlägsna liknande iPhonehörlurar i samma prisklass.

Headler likes this.

Det här inlägget postades i Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till JAYS A-JAYS FOUR IPHONE

  1. Pingback: Tweets that mention JAYS A-JAYS FOUR IPHONE | Headler.se – The Blog -- Topsy.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>