Julklappstips: gör din hörlurspresent personlig

Tänkte du ge bort hörlurar i julklapp? Tänkte väl det. Det är en väldigt smidig, populär och uppskattad julklapp. Hörlurar behöver man ofta nya av, antingen ett par till eller för att ens gamla har gått sönder, och dessutom är de både snygga, roliga och lagom stora. Hårda paket när de är som bäst.

Det går dock att göra hårda paket personliga, också. Trots att de redan ligger i en kartong och inte är gjorda i slöjden. Ganska enkelt, till och med – utan att ta bort det fina i gesten.

Förslag för att göra din hörslurspresent personligare:

  • Gör en playlist i Spotify och skicka med länken till den i paketet med hörlurarna, gärna på ett personligt skrivet vykort. Egenmixat kassettband var en av de mest personliga presenterna man kunde ge när det begav sig. Ett par hörlurar och en särskilt skapad playlist är likaså en av de bästa, mest personliga och uppskattade presenterna man kan få. En fin och genomarbetad gest.
  • Ge ett par matchande strumpor (eller valfritt annat plagg) till hörlurarna. Köper du ett par Urbanears Plattan Plus Purple kan du förslagsvis också ge ett par John Henric Plan Lila. Färgvalet makes it all very personal, och snyggt.
  • Ge hörlurarna i en snygg tygpåse. Du kan till exempel beställa hos Julia eller på CDON.

Men framförallt, se till att ge ett par hörlurar som betyder något personligt. Det är mycket känslor som kan förmedlas genom att par hörlurar. Färg, form, funktion, märke och mönster är bara några attribut man kan välja utefter vad man vill säga, eller till den man ska ge bort de till. Ge bort ett par hörlurar som berättar eller betyder något.

”Musiken är ett glashus på sluttningen där stenarna flyger, stenarna rullar. Och stenarna rullar tvärs igenom men varje ruta förblir hel.” – Tomas Tranströmer

God julklappsjakt!

/Headler

Det här inlägget postades i Hörlurar, Presenttips och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>