<3 Klarna, Wrapp & Adrecord!

Vår högt ärade hörlursvän! Det är med stor ödmjukhet vi vill underrätta eder om vår nya betalningspartner på Headler. Från och med denna tidpunkt i världshistorien, ärKlarna Checkout det nya heliga sättet att betala på. Denna till synes banala nymodigheten har den förträffliga egenskapen av att vi därmed ej har någon fakturaavgift, bland många andra utmärkta egenskaper. Gå in på Headler.se & testa vår nya kassa! (köp något fint)

En annan aktualitet i den mobila upplysningens tid, har gett oss den goda nyheten att vi återigen finns i presentkortsappen Wrapp. Däri kan den goda ge bort en fin gåva om hela 75 kr helt gratis till en god vän (eller åtskilliga) att handla hörlurar för på Headler. Att gratulera dina högt ärade vänner med en simpel Facebookpost, vad är väl det, när du helt sonika kan ge en gåva om 75 kr på Headler med en apptryckning! Ladda ned Wrapp här och börja gratulera dina goda och onda vänner med hörlursgåvor redan idag!

Som om denna förträffligt vackra morgonstund kunde bli bättre! Hörlursvän, det kan den.Om du vill tjäna penningar vill säga! Det är nämligen som såhär, högt ärade hörlursfantast, att de som vill saluföra och marknadsföra oss kan få en slant för detta ytterst fina uppdrag. Med hjälp av våra kamrater på Adrecord, ger vi dig som vill hjälpa oss goda avanser på väl utfört uppdrag. Vare sig blogg, nyhetsbrev eller sajter av olika dess slag finns goda möjligheter att tjäna penningar åt oss och dig! Registrera dig här!

Det här inlägget postades i Headler.se och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>