Marshall Major & Minor

Update: nu hittar ni Marshall-lurarna även hos oss på Headler.

Det svenska företaget Zound Industries som ligger bakom Urbanears och Coloud (m.m.) är inte för inte ansedda som den snygga uppstickaren i hörlursbranschen. Med genomgående extremt välgjord design men också imponerande ljud har de på kort tid skapat ett helt gäng storsäljare. Urbanears Plattan är vår mest sålda hörlur alla kategorier på Headler, exempelvis.

I slutet av 2010 lanserade Zound Industries två till hörlurar som enligt oss på Headler nog trots allt slår allt de tidigare gjort. Marshall Major & Marshall Minor. Klassiskt gitarrförstärkarmärke goes hörlurar, så att säga. Snygga som få och enligt Eric, som testar dessa just i detta nu, är både passform och ljud klart godkänt.

Vår buddy Gunnar från Prylkoll var på CES den gångna veckan och tog där tillfället i akt att be Konrad (President & grundare av Zound Industries) att presentera Marshall-lurarna i ett videoklipp. Klippet kan ses nedan. Enjoy!

Det här inlägget postades i Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Marshall Major & Minor

  1. Jonathan skriver:

    Oj jäklar vad snygga! Är det något ni kommer ta in?

  2. Anton skriver:

    Vi jobbar på det! :)

  3. Pingback: Marshall Headphones baby! | Headler.se – The Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>