Nocs, Barn, Streetz, Wrapp

hörlurar

Sommaren är kort, det mesta solade vi bort, men nu så är vi här igen, så ta för dig, massa bra erbjudanden idag! Men det mesta kommer snart, julen är ju här med vindens fart, solen skiner idag. – Tomas Ledin feat. Headler

We’re back! Wouldn’t it be nice med lite nya lurar? Jojjomänsan! Vad gör vi jo nu kör vi!

The beautiful NOCS

Nocs NS500

Nocs har kommit med en massa fina nyheter på sista tiden. Dessa NS500 Aluminium är pure beauty och riktigt prisvärda! (595 kr). In o köp! Är ni istället sugna på ett par nya högtalare, kan vi varmt rekommendera Nocs NS2 Air Monitors (ja, de är så snygga som de verkar!).

Fantastiska hörlurar för BARN

hörlurar för barn

Alla dessa underbara barn! Vad synd det är om de att så få av dem får underbara lurar! Det tycker vi inte är rätt och därför har vi satsat på hörlurar för barn i sommar. Några har t.o.m. supersmarta funktioner som maxvolym (så de inte får tinnitus)! Just nu är Kitsound Hello Kitty och Trust Sonin Rosa väldigt populära!

Billigt, billigt, BILLIGT!

Streetz hörlurar

Du har väl inte missat vårt nya märke Streetz? Man kan definiera deras lurar och högtalare med ett ord: billigt, billigt, billigt! Men vi måste faktiskt även säga att vi är rätt impade över hur bra deras produkter är trots detta. Och yes, många ser bra ut också! Check ’em out: Streetz!

Rabatt med Wrapp!

headler wrapp

Vi var en av de absolut första varumärkena i presentkortsappen Wrapp och där är vi än! I dagarna har de uppdaterat sin app (sjukt nice!). Däri kan du få 75 kr rabatt på Headler! Eller ge bort till någon du tycker om. In o skaffa! Ladda ned appen i app store eller KLICKA HÄR!

Om vi ber snällt?

Prisjakt

Och så avslutningsvis…. om vi ber snällt kan du skriva en liten recension om oss på Prisjakt? Det tar inte många sekunder och vi blir EVIGT TACKSAMMA. Kram på förhand!

”That epic moment when you drop your phone, and your headphones save its life.” – Unknown

Det här inlägget postades i Headler.se, Högtalare, Hörlurar och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>