Sänkta priser på hörlurar!

REA - Sänkta priser på hörlurar

Äntligen löning! Bli inte bara kung i baren, se till att vara tung i basen! För att fira in lönen ordentligt har vi sänkt priset på ett helt gäng varor. Kolla nedan eller hitta alla våra prissänkta produkter: rea på hörlurar.

Jaybird trådlösa hörlurar för träning

Jaybird är de hetaste träningslurarna just nu, trådlösa och särskilt anpassade för att passa bra till träning. Nu rejält prissänkta!

Retro hörlurar

Superlux är ett par superheta retrolurar för den som gillar lite nostalgi! Sett massa hipsters bära sådana här på Södermalm, i Linné eller vid Möllevångstorget? Go get ’em! Just nu endast 199 kr!

Urbanears Kransen

Kransen är Urbanears nya in-earmodell, som på kort tid blivit en riktig favorit bland många! De går självfallet att använda till både det ena och det andra men vad vi och många andra har de till är ”vanliga vardagshörlurar”. De du alltid har med dig, så du kan lyssna på din favoritpodd på tunnelbanan eller bussen. Klicka här för att hitta din favoritfärg!

Marshall Stanmore högtalare

Sist men inte minst, Marshall Stanmore! Denna godbit är något av det vackraste som finns i högtalarväg. Vi får cravings bara av att se den på bild! Nu prissänkt!

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar, Kampanjer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>