Si, Molami les élégant bonjour Sudio

Le bonjour! Vad kul att just du ville läsa vår blogg! Som du kanske redan förstått har vi inte fattat ett enda ord av rubriken vi skrev men det lät så himla fint att vi skrev det ändå! Google Translate, tack för att du finns! Idag vill vi berätta om TVÅ mycket trevliga nya hörslursmärken vi har börjat sälja. De e dejlig!

molami

Det första är Molami, ett hörlursmärke som framförallt riktar sig mot kvinnor och modetokiga personer. VÄLDIGT snygga! Detta är ett av varumärkena från Zound Industries som även ligger bakom Urbanears, Coloud och Marshall så kvalitén är oerhört bra! Wanna be a headphones fashionista? Check Molami out here!

sudio

Det andra märket är Sudio, även det ett svenskt hörlursmärke som PRECIS börjat bryta sig in på marknaden. Minimalistisk design som blandas med oklanderligt ljud och smarta detaljer gör ditt musiklyssnande till ren och skär njutning. Ska du skaffa nya in-ear rekommenderar vi att kolla in Sudio. NICE, som man säger i staterna!

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>