Skullcandy Aviator

Redan långt före vi lanserade Headler hörde vi talas om Skullcandys nyaste lurar – Aviator. De var, to be honest, en av anledningarna till att vi så hårt trodde på vårt koncept med att inrikta oss på att främst sälja snygga  lurar.

Och idag kan vi efter mycket tjat och svordomar över att Europa alltid får börja sälja nya lurar långt efter de får göra det i USA (det där med att Sverige som marknad prioriteras ned av leverantörerna gäller tydligen inte bara Apple och deras iPad resp iPhone-lansering) ÄNTLIGEN presentera Skullcandy Aviator hos oss på Headler!

Vi är nu en av de första butikerna att börja sälja Skullcandy Aviator här i Sverige och vi säljer alla tre modeller: Brown/Gold, Black och White. Alla tre har mic samt volymknappar, en bra 1,3 m sladd av flätad nylon och på insidan av lurarna finns mysig plysch för att göra det mjukt mot öronen. De är även vadderade med memoryskum, som anpassar sig och behåller formen efter användarens öron.

Come And Get Me, som Jay-Z så passande sjöng.

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>