DN tipsar om hörlurar

Foto: Xray

DN lördag hade den här veckan ett fint reportage om hörlurar + en genomgång med tips på 20 lurar. Läsvärt! Vi på Headler vill även prisa de fyndiga rubrikerna ”Med öronen på skaft” och ”Tut i luren”. 5 av 5 toasts till DNs rubriksättare.

Det är inga dåliga 20 lurar de tipsar om men urvalet känns ändå rätt så snävt (och aningens konservativt). De enda med lite färg är Skullcandy Doubleagent och det svenska hörlursundret med Urbanears, Jays, Urbanista, WESC och Nocs i spetsen är inte representerade med en enda modell. Att tipsa om 20 bra lurar och inte ens nämna Urbanears Plattan är lite som att glömma bort att nämna Spotify i en genomgång av 20 digitala musiktjänster. Artikeln där de botaniserat hörlurar i olika butiker har däremot ett bra urval, även om vi undrar varför de inte besökt någon webbutik.

På tal om bra artiklar om hörlurar publicerade Guardian idag en artikel om hörlurarnas historia: ”Now hear this: the history of headphones”. ”The bulky contraptions of the 1930s have made way for sleek – and costly – designs”. Måsteläsning för hörlursgeeks.

Det här inlägget postades i Hörlurar, Lurlove och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>