Urbanista och det svenska hörlursundret

urbanista hörlurar
”Det svenska musikundret” är ett populärt uttryck för att det kommer så många duktiga artister och producenter från sverige. Vi på Headler har dock sett en ny trend i antågande – det svenska hörlursundret. Sverige håller på att bli världsbäst på (snygga!) hörlurar.

Urbanears, Jays, Nocs, WESC och såklart- Urbanista.

Urbanista är grundat av Johan Wahlbäck och Daniel Roos och har en vision om ”att tillhandahålla funktionella och snygga verktyg som förenklar livet lite enklare i urbana miljöer runt om i världen”. Innovativt, snyggt, prisvärt är ledorden. Med bakom är även artisten Petter som är engagerad i hörlursmärket.

Urbanistas hörlurar har en ganska distinkt design och är, såklart, jäkligt snygga. Finns i ett gäng ganska starka färger och har snygga detaljer som vi på Headler uppskattar å det grövsta. Genomtänkt och snyggt! Ljud- och passformsmässigt finns absolut inget att klaga på i prisklassen de befinner sig i, heller. Namnen på lurarna kommer förövrigt från storstäder såsom Copenhagen, London och Los Angeles (såklart).

Gillar du Urbanista lika mycket som oss, eller tror att du kommer göra det, kika in här vettja och köp ett par. Om inte annat stödjer du då en av pionjärerna i det svenska hörlursundret. Ni vet var ni läste det först.

Det här inlägget postades i Headler.se, Hörlurar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Urbanista och det svenska hörlursundret

  1. Daniel skriver:

    Det ligger något i det du säger. Tror definitivt att vi kommer att se/ser en stark dominans av väldesignade och trendiga hörlurar från Svenska varumärken. Och vänta bara, det kommer mer!

  2. Pingback: DN tipsar om hörlurar | Headler.se – The Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>