Julklappstips till… PR-konsulter

Vi tänkte att vi skulle börja ge lite vägledning i julklappsdjungeln här på bloggen. För även om det är självklart att alla kommer ge hörlurar till varandra i jul så är det kanske inte självklart vilka lurar man ska ge till vem. Med hjälp av stereotyper, trendkänslig näsa & jultomtens officiella julklappslistor kommer vi presentera julklappstips här på bloggen fram till jul med hörlurstips för olika personligheter. I första inlägget berättar vi vad ni ska ge en person som jobbar med PR för julklapp i år.

PR-tjejen/killen är en person som, förutom att vara pratglad, ofta bor på Söder och använder sjalar till vad de än har på sig. Trendkänsliga följde de valet in i minsta detalj, röstade liberalt eller på MP och är lite som de umgås, dvs som de journalister de försöker approacha deras buzzwordfyllda pressreleaser med.

Nu när valet är slut och de slutat läsa politikbloggar har de istället börjat syssla med det de egentligen har betalt för, få medier att skriva om ’amazing’ aka värdelösa julklappstips.

Till dessa snygga och oftast oerhört trevliga personerna (särskilt om du pratar med dem på Twitter och är journalist) ska du ge ett par Wesc Maraca i julklapp. Anledningen? De är så imponerade av produktplaceringen av dessa lurar i Vakna med The Voice att de gärna matchar sin sjal till ett par fräscha Maraca vilken dag som helst.

God jul alla PR-konsulter, spinndoktorer & kommunikationsexperter, i år kommer tomten med barapapaMaraca!

Det här inlägget postades i Presenttips och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Julklappstips till… PR-konsulter

  1. Pingback: Julklappstips till… geek girls! | Headler.se – The Blog

  2. Pingback: Spinns Smurftips — Doktor Spinn

  3. Pingback: SuperAnton » Archive » Summering av Headler.se efter 1,5 månad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>